Stäng
  • 14 DAGARS FAKTURA

  • DELBETALNING

  • HEMLEVERANS

  • SNABB LEVERANS

Kamakura

Kamakura grundades i 1950 och är idag en ledande tillverkare av medelhögt till högt prissatta tubkikare, som står för ungefär 40% av den globala marknaden i denna prisklass.
Som en Original Equipment Manufacturer och leverantör, designar Kamakura sina egna produkter för att passa de särskilda krav som deras välkända och respekterade kunder över hela världen ställer.
Kamakura är en teknik orienterat företag som bedriver kontinuerlig forskning med målet att utveckla och testa nya material, konstruktioner och produktionstekniker för att behålla sin ställning som världsledande inom sitt område. Som ett erkännande av deras engagemang och framgång genom åren, har Kamakura fått många internationella utmärkelser för produkt kvalitet, innovativ design och teknisk prestation.

Kamakura upprätthåller också ett selektivt urval av kikare och tubkikare som är optiskt och mekaniskt fulländade. Detta omfattande sortiment tillgodoser behoven hos de mest kräsna naturälskare, fågelskådare, sportfantaster, astronomer, fågelskådare och många andra entusiaster som strävar efter utmärkta optiska instrument till överkomliga priser.
Kamakura kikarna och tubkikarna har använts i stor omfattning i Sverige i många år. Under denna tid har de förtjänat ett gott rykte för utmärkt prestanda och tillförlitlighet i fält.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Snabba leveranser
Trygg betalning